Ne demek?

Wiki Article

Tasavvur üste yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması gereken tekâsüf noktaları kabilinden dış unsurları da belirtmelidir.

Genellikle yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu evgin çıkış kapısı, buhran anlamış olurında insanoğluın yangın meydanından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve orantılı fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Not: Haberde adı geçen firma isimleri ve yangın bapsı fiyatları, referans olarak tasarlmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Yangın kapısı montajı külliyen hevesli şekilde kuruluşlması gereken ve imalatta aklı başında şekilde ortaya çıhun üründe yanlışlık yapılmaması gereken bir emeklemdir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari konstrüksiyonsı başta olmak üzere yararlanma amacına ve kullanan şahsiyet nüshasına bakarak tasarlanan bapdır. Aynı anda birşu denli insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, yüksek binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu tuzakışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

Tasar çizim olarak farklılık göstermekle baş başa ortak özellikleri, dayanıklı ve stabil mimarida olmalarıdır. Standart iç kapılara nispeten farklı bir kullanım ve özellikler barındıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda mukannen bir müddet ısı ve flama geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yangın bapsı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda duman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre çelmek amacıyla örutubet taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına sebep olan muhit temizışını keser ve insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlar.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Sizin midein yangın merdiveni projelerini mesabesinde tasarlayarak projeye tatminkâr yangın merdiveni uygulamasına omuz omuza hüküm verebilmekte veya size Yangın Kapısı özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page