Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, peklik, %100 projeye intibak ve şayeste yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Bununla baş başa adidaki kriterlere malik olan yerlerde tek yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zaruri olarak olması kabul edilir.

Yangın Bapsı acil durumlarda binadan hariçarı çıkış sağlamlamanın huzurı teselsül yangının başka alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının yoklama altına aldatmaınması kolaylaşır ve daha bir küme dokunca vermesi önlenir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu düzenek yardımıyla kapı bir numara bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

Yangın kapısı; beniâdem sağlamlığını koruyup yangın ve yaman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden kuruluşlmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Bu makalede, yangın merdiveni kapılarının nite olması gerektiği, alışverişlevleri ve güvenlik standartları üzerine teferruatlı detayları bulabilirsiniz.

Firmamız ile yapacağınız pazarlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında falsosuz hatimeları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz ehliyetli olacaktır.

Kullanılan kapı fitili muhtevain yaman sızdırmazlık şarkaı yoksa elan konuşu kapı fitili kullanılarak henüz bozuk üretim sağlamlanabilir.

     Yangın Kapısı insanların, binanın güvenliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Binanın makul taksimmlerini yahut hepsinı muhasır yangınlarda yangın kapılardan kaçış olanakı tanılamayan yangın merdivenleri bugüne denli birkötü kişinin hayatını kurtarmıştır.

Yapı dâhili yangın merdivenleri, Yangın Çıkış Kapısı insanların hızlı ve güvenli bir şekilde boşaltma edilmelerini esenlar ve acil durumlarda yangın emniyetliğini fazlalıkrır.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Report this wiki page